COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο φαγητό: πατάτες, με λουκάνικα και τυριά στο φούρνο


19 Ιανουαρίου 2018

pasticcio-patate-funghi-e-salsiccia-al-forno.jpg

Υλικά

1 κιλό πατάτες

6 λουκάνικα

100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

200 γραμμάτια τριμμένη γραβιέρα

250 γραμμάρια μοτσαρέλα

Αλάτι και πιπέρι

Δενδρολίβανο

Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Στη συνέχεια βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ύστερα κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Εν τω μεταξύ κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κύβους και στη συνέχεια προσθέτουμε σε ένα ταψί το λουκάνικο, τις πατάτες και τα τυριά μαζί με ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για περίπου 30 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.