Υλικά
2 πακέτα noodles
2 καρότα κομμένα σε μπαστούνια
1 κρεμμύδι ξερό
2 κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστούνια
2 κούπες λάχανο κομμένο
1 φλ. καλαμπόκι
3 πιπεριές
1 φλυτζάνι σόγια
1 κ.σούπας μέλι
2 χόυφτες κάσιους
σησαμέλαιο
σουσάμι
Εκτέλεση
Σε 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο σοτάρουμε στο γουόκ το κρεμμύδι, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, το καλαμπόκι και τις πιπεριές. Τα μαραίνουμε σιγά σιγά και ρίχνουμε και το λάχανο. Ρίχνουμε τη σόγια και το μέλι και μελώνουμε τα υλικά. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα noodles και τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο νερό από αυτό στο οποίο έβρασαν. Ενώνουμε τα noodles με τα λαχανικά, προσθέτουμε τα κάσιους και ρίχνουμε και το ελάχιστο νεράκι για να γίνει ζουμερό το πιάτο. Ανακατεύουμε και σε 3 λεπτά σβήνουμε το μάτι. Σερβίρουμε με σουσάμι από πάνω.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.