Ελαφρύ και νόστιμο κέικ με κολοκυθάκια χωρίς αλεύρι και βούτυρο

Δευτέρα 1 Οκτώβριος 2018
e950430060d8c8808ccc74ac7dc5d8a0d5e2f4c5_r900_480_2.jpg

Η σημερινή συνταγή είναι νόστιμη, εύκολη και πολύ ελαφριά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Υλικά

150 γρ κολοκυθάκια 

1 αυγό

200 γρ. μαλακό τυρί

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες. Σε ένα μπολ, χτυπάμε το αυγό με το τυρί μέχρι να σχηματιστεί κρέμα. Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί που το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο και από πάνω προσθέτουμε την κρέμα. Ψήνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.