Σήμερα μαγειρεύουμε Pasta alla Boscaiola η αυθεντική ιταλική συνταγή με μανιτάρια
16 Νοεμβρίου 2018
Υλικά
400 γρ μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδου
150 ml κρέμα γάλακτος
1 κ. σούπας σάλτσα ντομάτας
30 γραμμάρια παρμεζάνα
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για τη γεύση
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε για λεπτά το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτετε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και αλατοποπιπερώνετε. Όταν απορροφηθούν όλα τα υγρά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Για το τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας για να δώσουμε ένα πιο όμορφο χρώμα στο φαγητό μας. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει. Εντωμεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τη συσκευασία, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το τριμμένο τυρί παρμεζάνα. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό και ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.