COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμα muffins με ελιές και τυρί


1 Δεκεμβρίου 2018

savory_vegan_muffins_with_sun-dried_tomatoes_and_olives.jpg

Η σημερινή συνταγή εκτός από πεντανόστιμη είναι πολύ εύκολη και γρήγορη

Υλικά

2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

80 γραμμάρια λευκό μαλακό τυρί

60 γραμμάρια πράσινες ελιές

2 αυγά

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

100 ml γάλακτος

3 κουταλιές ελαιόλαδο

1 πακέτο ζύμη για κέικ

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα ξηρά συστατικά: αλεύρι, παρμεζάνα, αλάτι ρίγανη, ελιές,  μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά συστατικά: αυγά, γάλα, λάδι και το μαλακό τυρί και τα χτυπάμε στο μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα ξηρά συστατικά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Ισομοιράζουμε στις βουτυρωμένες θήκες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.