Μια συνταγή απλή αλλά ταυτόχρονα και πολύ νόστιμη. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Υλικά
400 γρ. ρύζι
2 σακουλάκια μοτσαρέλα
400 γρ. μανιτάρια
160 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Ζωμός λαχανικών
1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τη μοτσαρέλα κύβους και ύστερα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζωμό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, ενώ καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.
Μόλις το ρύζι μαγειρευτεί εντελώς, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη μοτσαρέλα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Πηγή φωτογραφίας: cucina.fidelityhouse.eu
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.