Τα πιο εύκολα ζυμαρικά με σκόρδο, λάδι και πιπεριά τσίλι
24 Οκτωβρίου 2019
Η σημερινή συνταγή είναι τόσο εύκολη στο να τη φτιάξετε που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους απροσδόκητους επισκέπτες.
Υλικά
320 γρ. ζυμαρικά
1 τσίλι πιπεριά
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ ανοίγουμε τις πιπεριές στη μέση και αφαιρούμε τους σπόρους. Ξεφλουδίζουμε τις σκελίδες σκόρδου και τις ψιλοκόβουμε.
Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για μερικά λεπτά, προσέχοντας να μην το κάψουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την πιπεριά και σβήνουμε τη φωτιά. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο ωμό και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.