Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο οικογενειακό γεύμα.
Υλικά
6 κολοκυθάκια
500 γρ. λαζάνια
400 γρ φέτα
4 φέτες μοτσαρέλα
100 γρ. τρμμένη παρμεζάνα
1 κρεμμύδι
1 βαζάκι ελιές χωρίς κουκούτσι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι σε κύβους, προσθέτουμε αλάτι και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τη φέτα και τις ελιές, μέχρι να έχουμε μια παχιά και ομοιογενής σάλτσα
Σε ένα ταψί απλώνουμε μια κουταλιά από τη σάλτσα και από πάνω βάζουμε μια στρώση από λαζάνια. Απλώνουμε το ένα κομμάτι μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους και μια κουταλιά από τη σάλτσα και καλύπτουμε με άλλη μία στρώση από τα λαζάνια.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε μια χούφτα τριμμένη παρμεζάνα.
Σε αυτό το σημείο, μαγειρεύουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια ελαφριά χρυσή κρούστα και σερβίρουμε.
Πηγή εικόνας:www.vasavasakitchen.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.