COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το εύκολο κόλπο για να φτιάξεις αυγά ποσέ στο air fryer


JTeam

22 Απριλίου 2024

Το εύκολο κόλπο για να φτιάξεις αυγά ποσέ στο air fryer
unsplash
Ένα τόσο εύκολο κόλπο για όποιον παλεύει με τα αυγά ποσέ στο μάτι της κουζίνας.

Αν έχετε δοκιμάσει ποτέ να φτιάξετε ένα αυγό ποσέ, ξέρετε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Η σωστή βράση του νερού, η βεβαιότητα ότι στροβιλίζεται με τη σωστή ταχύτητα προς τη σωστή κατεύθυνση και ακόμη και ο έλεγχος της φρεσκάδας των αυγών σας είναι όλα σημαντικοί παράγοντες. Και μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να φροντίσετε να μη σπάσει το αυγό.

Jenny.Gr
pexels

Γι' αυτό και σήμερα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε ένα αυγό ποσέ στο air fryer. Είναι ένα εύκολο, γρήγορο hack που θα κάνει τα πρωινά σας πολύ καλύτερα.

Πώς να φτιάξετε ένα αυγό ποσέ στο air fryer

Βράζουμε νερό και το ρίχνουμε σε ένα μπολ Ramekin και στη συνέχεια σπάμε το αυγό μέσα στο μπόλ. Τοποθετήστε το ramekin στο air fryer και το μαγειρεύουμε στους 170 βαθμού για 11 λεπτά. Αφαιρούμε το ramekin από το air fryer και έχουμε ένα τέλειο αυγό ποσέ.

Και όσο απολαμβάνετε αυτό το τέλειο πιάτο, μπείτε να διαβάσετε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερευντήστε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθετε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.