COOL GREECE

Οι 10 top προορισμοί για διακοπές τον Σεπτέμβριο


30 Αυγούστου 2021

Οι 10 top προορισμοί για διακοπές τον Σεπτέμβριο

Έχετε άδεια τον Σεπτέμβριο ή θέλετε να αποδράσετε ένα Σαββατοκύριακο για μια μικρή, έξτρα δόση διακοπών; Ιδού 10 υπέροχοι προορισμοί για να κάνετε το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο περισσότερο

Το κύριο μέρος της καλοκαιρινής σεζόν μπορεί να τελείωσε για φέτος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μαζί του θα πρέπει να τελειώσουν και οι αποδράσεις. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για διακοπές ή για να κάνετε μια τελευταία μίνι εξόρμηση, η οποία μπορεί να κάνει το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Ο καιρός είναι ακόμα καλός, η θάλασσα παραμένει ζεστή, και τώρα που όλοι είναι πίσω στις δουλειές τους, μπορείτε να απολαύσετε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το μέρος που θα επιλέξετε.

Αν έχετε άδεια τον Σεπτέμβριο και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πού θα πάτε ή αν θέλετε απλά να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε τα επόμενα Σαββατοκύριακά σας με βουτιές σε ήσυχες παραλίες, υπέροχες εικόνες και δραστηριότητες, έχουμε να σας προτείνουμε 10 από τους καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας που είναι ιδανικοί για αποδράσεις αυτό το μήνα. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.