COOL GREECE TRAVELLERS

Καλοκαιρινές Διακοπές στο Astir Palace Resort


14 Απριλίου 2015

AS_034.jpg

Στο πιο εκλεκτό κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας βρίσκεται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ένα σκηνικό που δημιουργήθηκε με σκοπό να μετατρέψει τη ζωή σε πραγματική απόλαυση και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Για καλοκαιρινές διακοπές ή long weekends, με παρέα ή την οικογένειά σας, τα ξενοδοχεία Arion Resort & Spa and The Westin Athens, στο συγκρότημα του Astir Palace Resort είναι ένας παραδεισένιος προορισμός χαλάρωσης και αναζωογόνησης για το σώμα και το πνεύμα, μόλις λίγα λεπτά από την Αθήνα.

Arion Pool (3)

Η διαμονή σας στο Arion Resort & Spa είναι σίγουρο πως δεν θα προκαλέσει ανία στον ουρανίσκο σας. Και αυτό, γιατί εδώ φιλοξενούνται κορυφαία hot spots της γεύσης, όπως το hip «Matsuhisa Athens», όπου ο «μάγιστρος του sushi», Nobu, αποθεώνει τη Γιαπωνέζικη fusion κουζίνα, το εστιατόριο « IL Tramonto», στο οποίο ο executive chef του Astir Palace Στράτος Καλαθάκης δίνει τη δική του πινελιά και δημιουργεί ένα ευφάνταστο μενού με άρωμα και γεύσεις από την παλέτα της Ιταλικής κουζίνας και η «Ταβέρνα 37» με απλές ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και μεζέδες δίπλα στο κύμα.

PicMonkey Collage

Από τη στιγμή που θα βιώσετε την πολυτελή, relaxing εμπειρία του Astir Palace Resort ένα είναι βέβαιο: πως δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ! Ως μέλη του Astir Club με μία ετήσια συνδρομή, θα έχετε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα με… benefits που μπορείτε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, όπως: πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Arion Spa- ό,τι χρειάζεται το σώμα και το πνεύμα για χαλάρωση ή αναζωογόνηση, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θαλασσοθεραπείας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και πρόσβαση στις εξωτερικές πισίνες και παραλίες του συγκροτήματος. Επίσης, μπορείτε να γίνετε μέλος στο νέο Astir Tennis Club. Με έναυσμα το τένις, δημιουργείτε ένα μοναδικός χώρος στην πεύκοφυτη χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης, με ανανεωμένες υποδομές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ώστε τα Μέλη του Astir Tennis Club να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και δημιουργίας.

Όλη μέρα Astir Beach - Ανοιχτά 365 Μέρες...

Ανακαλύψτε μια νέα για την Ελλάδα αντίληψη παραλίας, βασισμένη σε καινοτόμο σχεδιασμό και φιλικές για το περιβάλλον εγκαταστάσεις. H Αstir Beach παραμένει ανοιχτή για τους φίλους και τα μέλη της όλους τους μήνες του χρόνου, γιατί η θάλασσα είναι γοητευτική και τον χειμώνα. Ποιος είπε ότι η δράση και η διασκέδαση εξαντλείται σε τρεις μόλις μήνες. Η Αstir Beach επιδιώκει να κρατά το ενδιαφέρον σας αμείωτο. Η θάλασσα σάς φαίνεται κρύα τον χειμώνα; Η δράση μεταφέρεται στην άμμο με Beach Volley, Beach Soccer και Τουρνουά για Ρακέτες. Δοκιμάστε τις δυνατότητές σας στα αθλήματα παραλίας που συνδυάζουν άσκηση και διασκέδαση, διακριθείτε και κερδίστε δώρα.

AS_034 Διεύθυνση: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 166 71 Τηλ. Επικοινωνίας :21 0890 2000