ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3 τυχερές κερδίζουν από 1 κόσμημα Kat Blink και βάζουν τη θετική ενέργεια στη ζωή τους


21 Ιανουαρίου 2014

Kat_Blink_collage.jpg
Kat_Blink_h_1

Μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε 3 τυχερές από ένα κόσμημα Kat Blink για το λαιμό σας ‘’αιχμαλωτίζοντας’’ την ενεργειακή δύναμη των κρυστάλλων.

Τα Kat Blink Jewels αποτελούν μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη συλλογή κοσμημάτων. Δεν θα τα χαρακτηρίζαμε απλά όμορφα κοσμήματα, αλλά πηγή θετικής ενέργειας. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Καλλίνογλου με βασικό γνώμονα την πίστη της στην ενεργειακή δύναμη των κρυστάλλων φτιάχνει τις ξεχωριστές δημιουργίες της. Ο κάθε κρύσταλλος αποπνέει μία δική του δυναμική ενέργειας και η σχέση με τον κάτοχο του είναι αμφίδρομη καθώς ο κρύσταλλος που θα επιλέξει αντανακλά τις εσωτερικές ανάγκες και την ιδιοσυγκρασία του. Επίσης, κάθε κρύσταλλος έχει την ικανότητα να ισορροπεί τις αρνητικές επιδράσεις στο ζώδιο που του αντιστοιχεί. Αποτελεί ένα κομψό σύμβολο για να αντιμετωπίσετε την αρνητικότητα και να φέρετε τη θετική σκέψη και ψυχική ισορροπία στη ζωή σας.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 3 τυχερές από ένα κόσμημα Kat Blink με τον αμέθυστο ή το ουράνιο τόξο ως ενεργειακούς κρυστάλλους. Πιο συγκεκριμένα, ο αμέθυστος είναι ο λίθος της γαλήνης και της ηρεμίας ακόμη και στον ύπνο, απομακρύνει το καθημερινό στρες, τις κακές συνήθειες και φέρνει διαύγεια σκέψης. Στην περίπτωση του ουράνιου τόξου ενεργοποιεί όλα τα ενεργειακά κέντρα, τα τσάκρα και ανοίγει το δρόμο για τη δύναμη της ηρεμίας και της ειρήνης φέρνοντας το σώμα σε ισορροπία και καταπραΰνοντας τα ψυχικά ‘’τραύματα’’.

Kat_Blink_collage

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 μοναδικά κοσμήματα Katblink.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 27/01/2013 ώρα 23:59