ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 τυχερές κερδίζουν προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου από τη ΒΙΟΤΕΝ


27 Ιουλίου 2015

summer girl

Είμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και πλησιάζουν οι διακοπές μας. Ποια όμως προϊόντα πρέπει να πάρουμε μαζί μας, για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας τις ημέρες των διακοπών; Ένα από τα πιο βασικά πράγματα, που πρέπει να τηρούμε όπου και αν βρισκόμαστε είναι ο καθαρισμός προσώπου. Επειδή όμως στις διακοπές δεν είναι εύκολο να πάρουμε μαζί μας πολλά προϊόντα, το Bioten Skin Moisture Gel είναι το ιδανικό καθαριστικό για άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα. Και αν δεν έχουμε πολύ χρόνο, τότε υπάρχουν τα Bioten Μαντηλάκια καθαρισμού, για να μην κοιμόμαστε ποτέ βαμμένες.

Ένα άλλο σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι η περιοίηση του σώματος, γιατί στις διακοπές καθόμαστε στον ήλιο και μπορεί το δέρμα μας να φαίνεται υγιές και χρυσαφένιο, στην πραγματικότητα όμως, η αυξημένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία δημιουργεί φθορές τις οποίες θα παρατηρήσουμε μετά το καλοκαίρι. Για να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας και να προλάβουμε τα σημάδια του ήλιου, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την κατάλληλη κρέμα προσώπου που θα έχει οπωσδήποτε δείκτη προστασίας!

Η Bioten προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρεμών προσώπου, έτσι ώστε να μπορούμε να βρούμε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες. Οι σειρές Bioten Skinnergy , Bioten Genovate & Bioten Recaptiv, είναι η κατάλληλες για ηλικίες 20+, 35+ και 45+ αντίστοιχα.

Επιπλέον, ένα προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές είναι η CC Cream! Μπορούμε πλέον, να αποκτήσουμε μια λαμπερή και χρωματικά ομοιόμορφη επιδερμίδα σε συνδυασμό με αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία, όλα σε 1 προϊόν με τη CC Skin Moisture! Και για ενισχυμένη περιποίηση, υπάρχει η CC Cream Skin Repair με αντιρυτιδική δράση!

Το καλοκαίρι, ακόμα και αν είμαστε όλη μέρα στην θάλασσα, ιδρώνουμε και νιώθουμε πως χρειαζόμαστε ένα γρήγορο ντουζ. Με τα αφρόλουτρα bioten, απολαμβάνουμε την υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης που επιθυμούμε όλη μέρα! Και για να έχουμε πάντα ένα όμορφο μαυρισμένο σώμα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας! Με το κατάλληλο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Bioten, θα αποκτήσουμε ένα αναζωογονημένο σώμα που θα αναδεικνύεται το μαύρισμα μας. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν επιλέγουμε SKINNERGY. Και δεν χρειάζεται να σταματήσουμε εδώ, γιατί με το απαραίτητο αξεσουάρ, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα λείο και σφριγηλό δέρμα. Πώς θα το πετύχουμε; Με το μοναδικό Bodyshape Total Remodeler. Και τέλος, επειδή τα περιποιημένα χέρια είναι το ήμισυ του παντός, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε την κρέμα χεριών bioten.

BIOTENALL

Τώρα έχετε και εσείς τη δυνατότητα, να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και προσώπου, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό και συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. 5 τυχερές από εσάς, θα κερδίσουν τα παρακάτω προϊόντα της BIOTEN και θα αποκτήσουν μεταξένια επιδερμίδα:

  • 1 κρέμα ημέρας της επιλογής σας (ανάμεσα σε SKINNERGY // 20+ ενυδάτωση, GENOVATE // 35+ αντιγήρανση, RECAPTIV // 45+ Αναδόμηση)
  • 1 κρέμα cc της επιλογής σας (ανάμεσα σε CC Skin Moisture Light ή Medium και CC Skin Repair)
  • 1 gel καθαρισμού Skin Moisture
  • 1 συσκευασία μαντηλάκια καθαρισμού
  • 1 αφρόλουτρο 400ml
  • 1 γαλάκτωμα σώματος SKINNERGY
  • 1 κρέμα χεριών
Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 02 Αυγούστου στις 23:59