ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 τυχερές κερδίζουν μια δερμοανάλυση στο ινστιτούτο αισθητικής της Μαρίας Αργείτου


1 Δεκεμβρίου 2015

argietou.jpg

argietou

Το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου και η εξειδικευμένη εταιρεία περιποίησης και αναδόμησης του δέρματος, pHformula, συνεργάζονται προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία στις αναγνώστριές μας.

Αν επιθυμείτε, λοιπόν, να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο της έμπειρης, υπεύθυνης και ενημερωμένης, συνέργάτιδάς μας Μαρίας Αργείτου, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, κατά τον οποίο 10 τυχερές θα κερδίσουν μια dermoanalysis από ειδικούς της pHformula στον χώρο της κυρίας Αργείτου. Η διαδικασία διάγνωσης αναγκών της επιδερμίδας σας, θα σας χαρίσει μία γνώση πολύτιμη για όλη σας τη ζωή, καθώς πλέον θα ξέρετε ακριβώς τι θεραπείες χρειάζεστε και ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς. Αλλωστε, η σωστή πρόληψη οδηγεί σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Την ίδια μέρα, η pHformula προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Ινστιτούτο!

*Η δερμοανάλυση θα πραγματοποιηθεί στο ινστιτούτο αισθητικής της Μαρίας Αργείτου την Παρασκευή 11.12 από τις 10.00 μέχρι τις 17.00 κατόπιν προσωπικού ραντεβού με τις νικήτριες.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 10 Δεκεμβρίου στις 12.00