ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε την τυχερή που θα κάνει δικό της ένα MLS iQTalk Titan 4G


17 Αυγούστου 2016

MLSiQTalk_Titan4G_white_S1.png

Κανείς δεν λέει όχι στα δώρα γι αυτό και η MLS δίνει την ευκαιρία σε μια τυχερή να κερδίσει ένα MLS iQTalk Titan 4G. Ένα κινητό που ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα, γιατί έχει όλα όσα θα ήθελες να έχει ένα κινητό. Διαθέτει μία εκπληκτική οθόνη αφής 5.5” IPS HD (1280 x 720) που επιτρέπει τη μείωση των διαστάσεων, δίνει εκπληκτικής καθαρότητας εικόνες, αυξημένη ανθεκτικότητα οθόνης, βελτιωμένες γωνίες θέασης και γρηγορότερη απόκριση στο άγγιγμα από ποτέ. Επίσης, έχει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισμένο στα 1.0GHz, που σε συνδυασμό με το 2GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Με το ΜLSiQTalk Titan 4G μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 13MP με LED flash καθιστώντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση. Επίσης, διαθέτει και κάμερα 5MP στην μπροστινή όψη για απίστευτες selfies, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Τέλος, το Android 5.1 Lollipop προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου smartphone. Οι πολλές επιλογές στο τομέα των ρυθμίσεων θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αλλά αυτό όμως που κλέβει τη προσοχή είναι το 4G LTE που προσφέρει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες σε πλοήγηση και downloading ή uploading multimedia περιεχομένου. Έτσι, θα απολαμβάνεις online games, μουσική και βίντεο στο έπακρο, χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές για loading.

Το ΜLSiQTalk Titan 4G μπορεί να γίνει τώρα δικό σας αρκεί να το διεκδικήσετε! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στην κλήρωση.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 16/08/2016