ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νικήτρια που κερδίζει ένα ΜLSiQTalk Verse 4G, το πιο κομψό smartphone της αγοράς


25 Οκτωβρίου 2016

MLSiQTalkVerse4G_Gray_S1.png

Η MLS συνεχίζει να προσφέρει στην αγορά νέα smartphones, αναβαθμίζοντας το στόλο της με νέες συσκευές. Εάν θέλεις να συνδυάσεις στυλ, κομψότητα και υψηλή απόδοση με μεγάλες ταχύτητες το ΜLSiQTalk Verse 4G είναι η ιδανική επιλογή. Διαθέτει επεξεργαστή Quad Core χρονισµένο στα 1.0GHz, που σε συνδυασµό µε το 1GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές. Το MLS iQTalk Verse 4G σου προσφέρει κορυφαίες φωτογραφίες με κάμερα ανάλυσης 8 MP χάρη στην πίσω κάµερα µε auto-focus και LED φλας, καθιστώντας το ιδανική λύση για καθηµερινή χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει λειτουργία εγγραφής video. Η κάµερα 1MP στην µπροστά όψη της συσκευής είναι ιδανική για selfie, βίντεοκλήσεις και λοιπές εφαρµογές. Τα 8GB ενσωµατωµένης µνήµης θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και πολλές εφαρµογές. Εάν περιορίζεσαι, µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη της συσκευής σου µε µια κάρτα microSD έως 128GB.

Με το MLS iQTalk Verse 4G μπορείς να κάνεις τα πάντα, αφού διαθέτει τη MAIC, μια σημαντική καινοτομία που λειτουργεί ως η προσωπική σου βοηθός και έρχεται να προσδιορίσει ξανά σχέση με τη συσκευή σου. Με τις μοναδικές και πρωτοποριακές Υπηρεσίες φωνής στα Ελληνικά, το MLS iQTalk Onyx μπορεί να σε ακούσει και να κάνει τα πάντα. Απλά με το άνοιγμα του Tablet MLS το No1 Brand στα tablet,  η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς, ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του Google.  Επιπλέον, τώρα με το Τalk&Call τηλεφωνείς από το Tablet σου, με το Talk&SMS στέλνεις μήνυμα, με το Talk&Email στέλνεις emails και μπορείς να ποστάρεις στο Facebook, απλά με τη φωνή σου.

Τέλος, το Android 5.1 Lollipop προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου smartphone. Οι πολλές επιλογές στο τομέα των ρυθμίσεων θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Το ΜLSiQTalk Verse 4G είναι σίγουρα ένα κινητό που ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα, γι’ αυτό θέλεις να το κάνεις δικό σου. Και επειδή σε όλους μας αρέσουν τα δώρα μια τυχερή θα κερδίσει ένα MLS iQTalk Titan 4G. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στην κλήρωση.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: Δευτέρα  31 Οκτωβρίου.