ΓΑΜΟΣ

Eleon Loft: Σχεδιάζουμε ανεξίτηλες αναμνήσεις για την ημέρα του γάμου σας


JTeam

9 Απριλίου 2023

Eleon Loft: Σχεδιάζουμε ανεξίτηλες αναμνήσεις για την ημέρα του γάμου σας
To Eleon Loft γνωρίζει καλά τα μυστικά μιας άψογης δεξίωσης γάμου που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των καλεσμένων.

Ο πολυμορφικός χώρος του Eleon Loft, φιλικός με το περιβάλλον, στέκεται στο ύψος των προδιαγραφών και απαιτήσεών σας, με «παράθυρο» στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, άψογη διακόσμηση υψηλής ποιότητας, μια δεμένη ομάδα επαγγελματιών, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και επιθυμίες σας και γαστριμαργικές προτάσεις του Γάλλου Εxecutive Chef, Jean Yves Carattoni που ολοκληρώνουν τη συγκλονιστική εμπειρία μιας πολύ σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

Εμπιστευθείτε τα όνειρά σας σε εμάς και αφήστε μας να κάνουμε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα σε έναν χώρο φωτεινό, πολυμορφικό, με άπλετη θέα και εύκολα προσβάσιμο σε όλους.

Jenny.Gr

H μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων της ευρύτερης περιοχής, με το αντίστοιχης χωρητικότητας parking, υποδέχεται με φαντασία και δημιουργικότητα από 80-1.200 καλεσμένους σε γάμους, βαπτίσεις και πάρτι γενεθλίων σε έναν μοναδικό χώρο 1.500 τ.μ. που διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και το ύφος κάθε event. Για μια μοναδική σχέση ζωής.

Jenny.Gr

  • Parties
  • Weddings
  • Christenings
  • Corporate events

Jenny.Gr

INFO:

ELEON LOFT
Αντιτορπιλικού Βέλους 3 & Ναυτικού 17, Βοτανικός, Αθήνα
Τηλ.: 210-3219600
E-mail: [email protected]
Υπεύθυνη χώρου: Ισαβέλλα Ξενουδάκη

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.