ΓΑΜΟΣ

L’amour et l’ âme: Τα νυφικά που θα αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σου


JTeam

8 Απριλίου 2023

L’amour et l’ âme: Τα νυφικά που θα αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σου
«Η αγάπη κι η ψυχή», μία φράση που αντικατοπτρίζει δύο σπουδαίες λέξεις γενικά για τη ζωή και ειδικά για το brand «L’amour et l’ âme».

Πίσω από τη δημιουργία του «L’amour et l’ âme» βρίσκεται η Λαμπρινή Μουρούτη, που άντλησε έμπνευση από τον τίτλο του αγαπημένου της αρχαίου μύθου «Ο Έρωτας και η Ψυχή» και κυρίως την ηρωίδα του, την οποία προσπαθούσε να ντύσει με τη φαντασία της.

Η φιλοσοφία του brand θέλει κάθε ρούχο, κάθε αντικείμενο να διηγείται μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. Και αυτήν την ολοκληρωμένη δουλειά είναι που θέλει η δημιουργός να μεταφέρει στα σχέδιά της, ώστε να βοηθάει την κάθε γυναίκα να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της σε μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής της, όπως αυτή του γάμου της.

Jenny.Gr

Οι «προσωπικές» δημιουργίες

Μέσα από προσωπική επαφή με τη μέλλουσα νύφη και μεθοδολογία, το brand μπορεί να καταλήξει στο σχέδιο που θα την αναδείξει. Η εκπαίδευση, η εμπειρία και το ταλέντο της ομάδας αποτελούν το κλειδί. Τα δημιουργήματα είναι σχεδιασμένα με αγάπη και πολλή προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια κι αυτό τα κάνει μοναδικά, εμπνευσμένα από μία ιδιαίτερη ιστορία κάθε φορά. Δεν είναι απλά νυφικά αλλά και σχεδιαστικά αντικείμενα. Γι’ αυτό τον λόγο, τα υλικά είναι πολύ προσεκτικά διαλεγμένα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξωτές μουσελίνες και τούλια, εντυπωσιακά σατέν, οργάντζες, διακοσμημένα με τις πιο καλής ποιότητας δαντέλες, ιδανικά συνδυασμένα μεταξύ τους, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει αρχή, μέση και τέλος, όπως κάθε ωραίο παραμύθι!

Jenny.Gr

Μία συλλογή εμπνευσμένη από τη βασίλισσα Victoria

Για να αποτυπωθεί φωτογραφικά το θέμα της νέας νυφικής συλλογής, εμπνευσμένης από την Βασίλισσα Βικτώρια και κυρίως το πολυαγαπημένο της νυφικό, η Λαμπρινή Μουρούτη μαζί με τον φωτογράφο Αντώνη Γιαμούρη, χρησιμοποίησαν τα πορτραίτα της Βασίλισσας ως πηγή έμπνευσης. Σε μία εποχή που η θέση της γυναίκας ήταν αδιαπραγμάτευτα κατώτερη του άνδρα και σε έναν κόσμο που οι γυναίκες χρησιμοποιούνταν ως εργαλεία άσκησης εξουσίας και παραγωγής απογόνων, η Victoria κατάφερε να γίνει βασίλισσα στα 18 της χρόνια, χωρίς βασιλιά, και να παντρευτεί, όταν εκείνη ένιωσε έτοιμη, αυτόν που επέλεξε. Αυτή η μικρή χειραφέτηση της Victoria ήταν που ενέπνευσε αυτήν τη συλλογή. Αφορμή στάθηκε το νυφικό της βασίλισσας, που θεωρείται το πρώτο ολόλευκο νυφικό και εκείνο που άρχισε την παράδοση για τα λευκά νυφικά. Όμως, εκείνο το νυφικό δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως ένα αντικείμενο που άσκησε μεγάλη επιρροή στη συλλογική κουλτούρα αλλά και κάτι που αγαπήθηκε πολύ κι από την ιδιοκτήτριά του. Η βασίλισσα Victoria διάλεξε να απεικονιστεί σε πολλά πορτραίτα της φορώντας το, κάθε φορά ελαφρώς αλλαγμένο.

Jenny.Gr

INFO:

L'AMOUR ET L'AME ATELIER
(Λαμπρινή Μουρούτη)
Πανδρόσου 7-15, 10556, Πλάκα, Αθήνα
Τηλ.: (+30) 211 414 3241

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.