ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Η βάση για το νυφικό μακιγιάζ


24 Μαΐου 2013

Είναι το Α και το Ω για το make up look της βραδιάς.

Αυτό που πρέπει να επιμεληθείτε ιδιαίτερα εκείνη την ημέρα είναι τη βάση του μακιγιάζ σας. Εκείνη τη βραδιά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να “χαλάσουν” το μακιγιάζ σας. Η συγκίνηση, ο ιδρώτας είναι τα πιο σημαντικά. Όσα δάκρυα λοιπόν κι αν κυλήσουν και όσο ιδρώτα και αν παράγει το πρόσωπό σας με ένα απλό ταμπονάρισμα πρέπει όλα να παραμείνουν στη θέση τους.

Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι μία καλή βάση μπορεί να συγκρατήσει σκιές, μάσκαρα, μολύβι. Ακόμα και αν αυτά δεν είναι αδιάβροχα, με μία σταθερή βάση δεν θα τρέξει τίποτα στο πρόσωπό σας.

Αυτό που λένε όλες οι γυναίκες ότι την ημέρα του γάμου τους δε θέλουν πολύ βάση είναι λάθος. Αρχικά σκεφτείτε ότι το πρόσωπό σας είναι ζωντανός οργανισμός, παράγει λιπαρότητα. Άρα όταν κοιταχτείτε στο καθρέφτη σας και διακρίνεται την πούδρα, δεν πρέπει να αγχωθείτε. Πολύ απλά γιατί το πολύ σε μία ώρα δε θα είναι έτσι η επιδερμίδα σας. Το υλικό θα έχει απορροφηθεί.

Επιπλέον να είστε σίγουρες ότι κανένας δεν θα κάνει τόσο zoom στο πρόσωπό σας κάτω από τόσα έντονα φώτα, όπως κάνετε εσείς όταν τελειώσει το μακιγιάζ, κάτω από τον καθρέφτη σας. Όλα γράφουν διαφορετικά στην κάμερα αλλά και σε μία απόσταση. Επίσης το zoom στον καθρέφτη κάτω από έντονα φώτα πάντα παραμορφώνει το πρόσωπο.

Άρα εκείνη την ημέρα χρειάζεστε αρκετή βάση στο πρόσωπό σας. Πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια και ανάλογα με το πρόσωπο που έχετε. Καλό θα ήταν να ανακατέψετε στέρεο με υγρό make up για καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης η πούδρα είναι απαραίτητη ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες για να μη γυαλίζετε. Ας έχετε μία μικρή μαζί σας για να την ανανεώσετε αν χρειαστεί.

 [gallery-178273]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.