ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Το Love Radio οργανώνει το γάμο των ονείρων σας!


14 Μαΐου 2014

Σε συνεργασία με τις αίθουσες δεξιώσεων «Καταρράκτης» και τον οίκο υψηλής ραπτικής «Νίκος-Τάκης» σας κάνουν δώρο… τον γάμο των ονείρων σας!

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα υπέροχο και ολοκληρωμένο πακέτο γάμου από τον έρωτα σταθμό αξίας άνω των 10.000€!Πολυτελή γαμήλια δεξίωση 100 ατόμων με μενού και μουσική επένδυση από dj σε μία από τις αίθουσες του χώρου δεξιώσεων «Καταρράκτης», που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας, ονειρεμένο νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι, χειροποίητες δημιουργίες από τον οίκο υψηλής ραπτικής «Nikos-Takis», μπομπονιέρες και προσκλητήρια 300 ατόμων από την Μέλλον-Μέλι, ανθοστολισμό τελετής-δεξίωσης και αυτοκινήτου από τo Mary’s Corner, φωτογράφηση-βιντεοσκόπηση της τελετής και της δεξίωσης από τον Vassilis Adamopoulos Photography, make up της νύφης από την Μαίρη Ρόκκου, hair styling από τον Αργύρη Ραφτόπουλο και κουμπάροι… οι παραγωγοί του Full In Love Breakfast!

Συντονιστείτε καθημερινά από τη Δευτέρα 19/5 στο Love Radio 97,5 και μόλις οι παραγωγοί σας δώσουν το σύνθημα στείλτε από το κινητό σας στο 54 777 τη λέξη «ΓΑΜΟΣ», αφήστε κενό, το ονοματεπώνυμό σας και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιουνίου στην εκπομπή Full In Love Breakfast του Love Radio 97,5!

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες του διαγωνισμού επισκεφθείτε το www.loveradio.gr. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.