ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Royal Baby Boutique


16 Μαΐου 2014

E-shopping για μικρά παιδιά...

Είναι η πρώτη επιλογή στο e-shopping των μαμάδων. Η δημιουργός και ιδιοκτήτρια του royalbaby είναι η Έλενα Αλεξάνδρου. Είναι μητέρα δύο αγοριών και η σχέση της μαζί τους είναι άριστη. Πάντα ονειρευόταν να έχει τη δική της επιχείρηση και να έχει τη δυνατότητα να ντύνει τα μικρά παιδιά με ιδιαίτερα και παραμυθένια κομμάτια. Κάπως έτσι ξεκίνησε την άνοιξη του 2013 το υπέροχο ταξίδι της στο χώρο της παιδικής ένδυσης.

1

Έχοντας για πολλά χρόνια το όνειρο, αποφάσισε να το εκπληρώσει και να ζήσει το παραμύθι της Royal Baby Boutique βάζοντας το πάθος της σε ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα με τα υψηλότερης ποιότητας υφάσματα και διακοσμητικά υλικά. Είναι το πάθος της να προσφέρει Royal κομμάτια τέχνης! Στόχος της είναι κάθε κομμάτι που θα ανακαλύψετε και θα αγοράσετε στο royalbaby να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας! Μπείτε στον κόσμο του Royal Baby και ανακαλύψτε μια υπέροχη Συλλογή από pettite skirts, rompers, ονειρεμένα σετ, κορδέλες καθώς και καπελάκια, παπιγιόν, τιράντες, ιδιαίτερα ρούχα, πιπίλες, μπιμπερό και πολλά άλλα… όλα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, με πολύ φαντασία και αγάπη!

Τις υπέροχες παιδικές δημιουργίες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00.

banner_720x902

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.