ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

DΙΥ: νυφικό μακιγιάζ


16 Ιουνίου 2015

dc6bb9957948fad18ac3bc4aca15d7de.jpg

Για τις περισσότερες γυναίκες η μέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές. Το κοριτσίστικο όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Εκτός από τον ενθουσιασμό όμως, οι εκκρεμότητες, ο σχεδιασμός και τα έξοδα προκαλούν πονοκέφαλο σε όλες. Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι ότι καταναλώνουν πολύ ενέργεια στο τρέξιμο, αντί στο να απολαύσουν αυτές τις τόσο ιδιαίτερες στιγμές. Επίσης, ένα άλλο μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουν οι μέλλουσες νύφες είναι το οικονομικό. Σίγουρα ένας γάμος έχει πολλά έξοδα και τα περισσότερα από αυτά δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, όμως στο θέμα του μακιγιάζ υπάρχει τρόπος να κάνετε οικονομία. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, επενδύστε σε λίγα ποιοτικά καλλυντικά και η λύση είναι στο χέρι σας. 

Σε πρώτη φάση αποκτήστε γνώση στο τι ακριβώς χρειάζεστε για να αποφύγετε τις σπατάλες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα από make up artist ή να απευθυνθείτε σε κάποια αισθητικό σε διάφορα καταστήματα ή ινστιτούτα ομορφιάς. Εάν δεν είστε διατεθειμένες να κάνετε ούτε αυτό, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε πρώτο επίπεδο το πρόσωπο πρέπει να είναι καθαρό και ενυδατωμένο. Φροντίστε να έχετε ξεκουραστεί την προηγούμενη μέρα καλά και να έχετε κάνει την ανάλογη περιποίηση προσώπου.

Δεύτερον, επενδύστε σε ένα καλό foundation που θα σας χαρίσει την τέλεια κάλυψη. Στο natural makeup που συνίσταται για την περίσταση, η αλαβάστρινη επιδερμίδα είναι το παν! Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο μικρή ποσότητα foundation ή BB cream σε ανάλογο τόνο με τη επιδερμίδα σας. Ύστερα, απλώστε concealer κάτω από τα μάτια. Εάν επιθυμείτε πιο ματ αποτέλεσμα απλώστε ελαφρά λίγη πούδρα. Για το ρουζ επιλέξτε ένα στους τόνους του ροζ που χαρίζει χρώμα και υγεία στο πρόσωπο. Εφαρμόστε μόνο στα μήλα. Για τα ζυγωματικά προτιμήστε ένα highlighter για λάμψη ή ένα ελαφρύ bronzer για πιο καλοκαιρινό ύφος. Τα μάτια σας καλό είναι να μη τα τονίσετε πολύ αν διαλέξετε το φυσικό style. Τοποθετήστε λίγη περλέ ή ασημένια σκιά στο κινητό βλέφαρο για έξτρα λάμψη και απλώστε αρκετή ποσότητα μάσκαρας ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες, η μέρα το επιβάλλει! Για την περιοχή των χειλιών προτιμήστε ροζ lipgloss σε παλ αποχρώσεις για να φαίνονται τα χείλια σας ζουμερά.

Από την άλλη αν θέλετε ένα πιο έντονο μακιγιάζ ρίξτε βαρύτητα στην περιοχή των ματιών κάνοντας smokey eyes. Ένα look αρκετά sexy και πιο επίσημο. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μαύρη σκιά, καλό είναι να το αποφύγετε. Μπορείτε να κάνετε smokey style με ροζ σκιά ή σε άλλα παστέλ χρώματα, επίσης με γήινες αποχρώσεις, όπως εκείνες της άμμου. Για να μαλακώσει το smokey, περάστε λίγη σκιά και στο κάτω βλέφαρο, με ένα λεπτό πινέλο. Στο συγκεκριμένο ύφος το lipgloss πρέπει να είναι ουδέτερο. Οι nude αποχρώσεις είναι η πιο safe επιλογή.

[gallery-457715]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.