ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Αποκτήστε μόνες σας το bridal makeup look της Carrie Bradshaw


TSVIGKOU

2 Απριλίου 2017

carrie-wedding.jpg

Σαφώς ξεκινάμε με μία καλή βάση σε όλο το πρόσωπο. Απλώστε foundation, concealer σε κύκλους και ατέλειες που δεν έχουν καλυφθεί και στη συνέχεια πουδραριστείτε με μία διάφανη πούδρα. Ιδιαίτερα αν ο γάμος είναι καλοκαιρινός, μην αποφύγετε την πούδρα γιατί εκείνη την ημέρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παρουσιάσετε έντονη λιπαρότητα λόγω άγχους, ζέστης.

Στη συνέχεια με ένα bronzer τονίστε διακριτικά τις γωνίες σας. Για να είστε ακριβώς όπως η Carrie, προτιμήστε ένα matte προϊόν. Δώστε φρεσκάδα στο πρόσωπό σας με ένα ρουζ σε απαλό ροζ χρώμα. Η Carrie προτίμησε τη συγκεκριμένη απόχρωση καθώς ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός της και στα μαλλιά της. Εναλλακτικά δοκιμάστε και το κοραλί.

Απλώστε μία μπεζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υγρασία στην περιοχή των ματιών. Τώρα το πιο δύσκολο κομμάτι-για όσες δεν το έχουν με το eyeliner-είναι να πετύχουμε cat eye look. Αν τα μάτια σας είναι μικρά όπως της Carrie, τονίστε μόνο τις άνω ρίζες ξεκινώντας με λεπτή τη γραμμή και κάνοντάς την πιο φαρδιά όσο πηγαίνετε προς την εξωτερική γωνία. Σε περίπτωση που έχετε πιο μεγάλα μάτια, τονίστε ελαφρώς με eyeliner και τις κάτω εξωτερικές ρίζες των βλεφάρων. Τέλος αν έχετε ήδη γατίσιο βλέμμα, τονίστε τις άνω από τη μέση και προς τα έξω. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και διαφορετικό χρώμα eyeliner, όπως είναι το καφέ. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με αρκετή μάσκαρα, με την οποία θα επιμείνετε στις ρίζες και όχι στις άκρες.

Τέλος σειρά έχει το κραγιόν. Επιλέξτε την κόκκινη απόχρωση που σας ταιριάζει και δώστε χρώμα στα χείλη σας.
Βρείτε εδώ, το κόκκινο κραγιόν που σας ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας
Η Carrie προτίμησε ένα γυαλιστερό κραγιόν, το οποίο έκανε το μακιγιάζ της ακόμα πιο λαμπερό. Δεν είναι άσχημη επιλογή και για εσάς, άλλωστε για εκείνη την ημέρα θέλετε να είστε εντυπωσιακές, ξεφύγετε λοιπόν λίγο από τα matte και τις σκούρες αποχρώσεις.

Το μακιγιάζ σας είναι έτοιμο και το μόνο "δύσκολο" κομμάτι ήταν ίσως το eyeliner. Έτσι κι αλλιώς όμως συνίσταται να κάνετε μία ή και δύο, τρεις πρόβες στον καθρέφτη σας, μόνη σας πριν τη μεγάλη ημέρα. Εξασκηθείτε στο κομμάτι που δεν το έχετε και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε. Αν όχι, πείτε σε μία φίλη σας να σας κάνει τη γραμμή που επιθυμείτε.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ενδεικτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

[gallery-716517]

Δείτε εδώ τη νέα bridal συλλογή της Vivienne Westwood, η οποία είναι καλύτερη και από το νυφικό της Carrie

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.