ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Το μακιγιάζ που ταιριάζει στις νύφες του χειμώνα


TSVIGKOU

17 Δεκεμβρίου 2017

copy-of-f977738baf2577e356158a60f104b72c.jpg

Το αξεσουάρ που χρειάζονται οι νύφες του Δεκεμβρίου

 

Ωστόσο το κόκκινο κραγιόν είναι μία ιδανική πρόταση για το νυφικό, χειμερινό στιλ. Μπορεί να φορεθεί μόνο του, χωρίς καν να τονίσουμε μάτια ή να συνδυαστεί ακόμα και με smokey look. Ταιριάζει σε γυναίκες κάτω των 30 ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με messy updo ή σε μεγαλύτερες με retro waves στο hairstyle και πολυτελή κοσμήματα στο λαιμό, στο χέρι και στα αυτιά.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα καλύψουν όλες σας τις απορίες. Δείτε πώς το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το στιλ του νυφικού. Βασική προϋπόθεση να ανακαλύψετε τον τόνο που σας ταιριάζει και να το συδυάσετε με το κατάλληλο μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Μία πρόβα λίγες ημέρες πριν το γάμο, θα σας φανεί χρήσιμη. Αφήστε το μακιγιάζ όλη την ημέρα,  να δείτε πώς αντιδρά και αν διατηρείται. Στο τέλος βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αποφασίστε αν θα είστε μία νύφη διαφορετική από τις συνηθισμένες, με κατακόκκινα χείλη.

[gallery-717991]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.