Ο διπλός ρόλος μιας παλιάς παγοθήκης.

Την παγοθήκη συνηθίζουμε να την χρησιμοποιούμε μόνο για τα κλασσικά παγάκια απο νερό. Έχει όμως και μία ακόμα χρήση: Σε αυτή μπορείτε κάλλιστα να παγώσετε το υπόλοιπο κρασί που έχει περισσέψει στο μπουκάλι σας και αργότερα να το το χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα.
Extra tip: Μπορείτε να παγώσετε τον ζωμό απο το μοσχαρίσιο κρέας ή το κοτόπουλο που βράσατε, αφού πρώτα το αφήσετε να κρυώσει, βγάλετε το περιττό λίπος που θα μείνει στην επιφάνεια και το περάσετε απο ένα τρυπητό για να μην μείνουν τυχόν κοκκαλάκια.