HOME SWEET HOME

9 αλλαγές στην ντουλάπα σας που πρέπει να κάνετε μέχρι τα 30


1 Μαρτίου 2015

Μπορεί να μην είστε πια στο Πανεπιστήμιο, αλλά η ντουλάπα σας να έχει κολλήσει σε εκείνη την εποχή. Δείτε ποια είναι τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η ντουλάπα σας πριν κλείσετε τα 30!

Ένα καλό σύστημα αποθήκευσης παπουτσιών: Στα 30 σας τα παπούτσια δεν πρέπει να είναι πεταμένα εδώ και εκεί στο πάτωμα ή κάτω από το κρεβάτι. Πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο μέρος όπου θα βάζετε τα παπούτσια σας. Καλό είναι να τα βλέπετε όλα για να μπορείτε να βλέπετε τι έχετε και να αποφασίζετε με ποιο ζευγάρι θα συνδυάσετε το ντύσιμο της ημέρας. Αν η ντουλάπα σας είναι μικρή (όπως οι περισσότερες) τότε μπορείτε να κρεμάσετε σε μια από τις πόρτες της -εσωτερικά- πλαστική ή υφασμάτινη παπουτσοθήκη όπου σε κάθε θήκη θα μπορείτε να βάζετε κι από ένα ζευγάρι.

ntoulapa02

Χωρίστε σε κατηγορίες όλα τα ρούχα σας και τοποθετήστε την κάθε ομάδα ρούχων σε διαφορετικό συρτάρι ή ράφι.

Έναν όμορφο, ανοιχτό χώρο για τις τσάντες σας: Οι τσάντες σας πρέπει να βρίσκονται όμορφα τακτοποιημένες σε ραφάκια με διαχωριστικά ανάμεσά τους για να βλέπετε τι έχετε και πώς μπορείτε να συνδυάσετε την καθεμία από αυτές με το outfit της ημέρας.

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός: Ένας καλός φωτισμός θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα σας και θα σας βοηθάει να βλέπετε καλύτερα όλα όσα έχετε στη διάθεσή σας. Βάλτε ένα φως το οποίο θα ανάβει με το που θα ανοίγετε την πόρτα της ντουλάπας. Επίσης, κάνετε μια μικρή επένδυση που θα σας βοηθάει να ξεχωρίζετε το χρώμα των σκούρων ρούχων σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.