HOME SWEET HOME

Ποιο χρώμα στο decor σας κάνει πιο δυναμικούς;


12 Ιουλίου 2015

e286bbc.jpg

Το μαύρο και το γκρι χρησιμοποιούνται ως βάση στη διακόσμηση πολλών σπιτιών. Η προσθήκη του κίτρινου αναδεικνύει ακόμα περισσότερο αυτά τα χρώματα δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός θα πετύχει με τις ακόλουθες εύκολες συμβουλές.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνδυάσετε αυτά τα τρία χρώματα αλλά το προτιμότερο θα ήταν να ποντάρετε είτε σε μαύρα έπιπλα ενισχύοντας με γκρι λεπτομέρειες, είτε σε γκρι έπιπλα προσθέτοντας μαύρα χαλιά, κουρτίνες και διακοσμητικά.

aaaaa1

Καλύψτε τις μεγαλύτερες επιφάνειες με τις πιο σκούρες αποχρώσεις και δώστε λάμψη στη συνέχεια με μερικές κίτρινες πινελιές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κίτρινο σε διάφορα διακοσμητικά, πίνακες ή μικροέπιπλα.

aa2

Δεν χρειάζεται να γεμίσετε όλο το σπίτι με ένα σωρό κίτρινα αξεσουάρ Σε ένα σκουρόχρωμο σαλόνι, αρκεί ένα κίτρινο βάζο για να αναδείξει τέλεια τον χώρο προσθέτοντας στιλ και λάμψη. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες αποχρώσεις κίτρινου που παραπέμπουν σε χρυσό αλλά και κάποιες που ταιριάζουν τέλεια με χρυσό, οπότε μπορείτε να παίξετε και με αυτή την απόχρωση δίνοντας καλό feng shui και αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο.

aaa1

Επίσης το μαύρο και το γκρι ταιριάζουν τέλεια με λευκό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.