HOME SWEET HOME

Η ευκολία που σου λύνει τα χέρια καθημερινά


29 Οκτωβρίου 2015

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πλέον τόσο γρήγοροι, με υποχρεώσεις  που τρέχουν και φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ. Μέσα σε όλα αυτά, οι λογαριασμοί πληθαίνουν και οι διαθέσιμες ώρες συρρικνώνονται. Ωστόσο υπάρχει ένα ασφαλής και πολύ γρήγορος τρόπος για να είμαστε καθ’ όλα τυπικοί και γρήγοροι  στην πληρωμή λογαριασμών  κι όχι μόνο.

Αυτή την ευκολία προσφέρει στο ελληνικό κοινό σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει δημιουργήσει μία εξαιρετικά εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα που διευκολύνει τις συναλλαγές που αφορούν όχι μόνο στην τράπεζα αλλά και σε άλλους οργανισμούς.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το winbank της Τράπεζας Πειραιώς, όχι μόνο από τον υπολογιστή αλλά και από το tablet. Χωρίς να χάνω χρόνο, κάνω της πληρωμές το βράδυ από τον καναπέ, απλά κι εύκολα. Η πρόσβαση είναι απλή, αλλά και απόλυτα ασφαλής. Και κάτι ακόμα! Δεν χρειάζεται να εκτυπώσεις τις αποδείξεις και να κρατάς ένα σωρό χαρτιά. Ένα αρχείο στον προσωπικό υπολογιστή μπορεί κάλλιστα να κρατήσει όλες τις αποδείξεις των πληρωμών μέσω του winbank, αρκεί να κάνετε download στο αρχείο της απόδειξης.

Αφιερώστε το χρόνο της αναμονής στην ουρά στα παιδιά, τους φίλους ή τον εαυτό σας και μην το χαραμίζετε στην ουρά μπροστά από το ταμείο. Τώρα ειδικά, που ο ελεύθερος χρόνος είναι δυσεύρετος γίνεται αυτόματα και πιο πολύτιμος από ποτέ!