HOME SWEET HOME

Τα 5 λάθη που κάνουμε όταν καθαρίζουμε το σπίτι


27 Δεκεμβρίου 2017

pexels-photo-698170.jpeg

Καθαρίζετε τα παράθυρά σας μια ηλιόλουστη μέρα Λάθος και αυτό! Τα τζάμια στεγνώνουν πιο γρήγορα όταν τα κοιτάει ο ήλιος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημάδια από το καθαριστικό. Η καλύτερη ώρα για να καθαρίζετε τα τζάμια σας είναι αργά το απόγευμα ή το βράδυ που η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή και δεν έχετε τον ήλιο πάνω από το κεφάλι σας.

Ψεκάζετε με καθαριστικό κατευθείαν την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε Αυτή η μέθοδος είναι σωστή μόνο για τις περιπτώσεις που υπάρχει μπόλικη συσσωρευμένη βρομιά. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση. Η καλύτερη λύση είναι να ψεκάζετε σε κάποιο πανί και με αυτό να καθαρίζετε. Έτσι κάνετε και μεγαλύτερη οικονομία στα καθαριστικά σας.

Καθαρίζετε χωρίς γάντια Ακόμα και ένα απλό καθάρισμα του νιπτήρα καλό είναι να γίνεται φορώντας γάντια. Διαφορετικά θα αφυδατώσετε τα χέρια σας ή θα μακροπρόθεσμα θα προκαλέσετε δερματίτιδες. Αποφύγετε τα γάντια από καουτσούκ ή από λατέξ. Αντιθέτως, προτιμήστε γάντια με βαμβάκι στο εσωτερικό τους. Είναι πιο άνετα και προστατεύουν καλύτερα τα χέρια σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

[gallery-717914]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα