HOME SWEET HOME

Πώς θα φέρετε την Άνοιξη στο υπνοδωμάτιό σας με μικρό budget


3 Απριλίου 2018

bed-1.jpg

Κοιμηθείτε στα καινούρια σας σεντόνια Η πιο εύκολη και οικονομική ανανέωση ξεκινά από εκεί που γέρνετε το κορμί σας. Κι επειδή η άνοιξη είναι μια περίοδος ανανέωσης, προτιμήστε σεντόνια σε παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε ραφ και τις πιο κίτρινες αποχρώσεις του πάντα διαχρονικού και υπέρκομψου λευκού (π.χ. ιβουάρ).

Ανοιχτόχρωμα σεντόνια = πιο ανάλαφρη διάθεση!

Δείτε το υπνοδωμάτιό σας με άλλα μάτια... μέσα από έναν καθρέφτη. Έτσι, θα ανανεώσετε τη διάθεσή και θα δώσετε περισσότερο βάθος στο χώρο σας σε χρόνο-αστραπή! Οι κορνίζες από ξύλο και μπρούντζο και οι μίνιμαλ γραμμές αποτελούν την νέα τάση και θα χαρίσουν στο υπνοδωματιό σας μια αίσθηση ανάλαφρης κομψότητας.

Ένας λιτός καθρέφτης θα ανανεώσει το χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

Αλλάξτε κουρτίνες Αποχαιρετίστε το σκοτάδι του χειμώνα και αφήστε το αισιόδοξο ανοιξιάτικο φως να πλημμυρίσει το υπνοδωμάτιο σας ανταλάσσοντας τις βαριές και σκουρόχρωμες κουρτίνες σας με ανοιχτοχρώμες κουρτίνες από ελαφριά υφάσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κομοδίνο

[gallery-716562]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα