HOME SWEET HOME

5 διακοσμητικά λάθη που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες


14 Απριλίου 2018

resized-2220x-dr-denim-klemens-white-jacqueline-mikuta-1.jpg

Υπερβολική διακόσμηση Πολλές φορές το λιτό είναι πολύ καλύτερο από το πλούσιο και υπερβολικό. Οι άντρες ξέρουν πολλοί καλά πως το μόνο που χρειάζεται ένα σπίτι είναι να είναι καθαρό και οργανωμένο. Με λίγα λόγια δεν υπερφορτώνουν τα σπίτια τους γεμίζοντάς τα με αντικείμενα και μπιμπελό που είναι περιττά. Επίσης, είναι πολύ πιο συγκρατημένοι στα ψώνια τους, όπως θα δει οποιοσδήποτε συγκρίνει τις παπουτσοθήκες ενός άντρα και μιας γυναίκας.

Τέχνη χωρίς νόημα Στους άντρες αρέσει να διακοσμούν τους τοίχους τους με έργα τέχνης που σημαίνουν κάτι, όμορφες φωτογραφίες με ωραίες κορνίζες, πίνακες που τους λένε κάτι και ίσως ένα αγαλματάκι που έχει κάποιο νόημα. Δεν κρεμούν ποτέ έργα τέχνης μόνο και μόνο για να γεμίσουν τον χώρο ή να του προσδώσουν ανδρισμό. Οι γυναίκες από την άλλη, χρησιμοποιούν έργα τέχνης για να δηλώσουν τη θηλυκότητά τους. Κάντε κάθε αντικείμενο που βάζετε στο σπίτι σας μέρος ενός συνόλου.

Επιλέγουν κομμάτια που χρησιμοποιούνται Μία καρέκλα ή μία πολυθρόνα στην οποία δεν επιτρέπεται να καθίσει κανείς είναι συχνό φαινόμενο σε γυναικείο σπίτι. Αντιθέτως δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει τέτοιο έπιπλο σε αντρικό σπίτι. Οι άντρες συνηθίζουν να διακοσμούν με έπιπλα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όσο ακριβά και αγαπημένα κι αν είναι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα