HOME SWEET HOME

7 μοναδικά tips για να δημιουργήσετε το πιο στιλάτο υπνοδωμάτιο


11 Ιουνίου 2018

thehomeissue-bedroom0-1-1024x585.jpg

Αξιοποιήστε τις παρακάτω ιδέες σύμφωνα με το γούστο και την αισθητική σας και θα δημιουργήσετε έναν άνετο, πολυτελή και προσωπικό χώρο.

στιλάτο υπνοδωμάτιο

Δραματικότητα στις κουρτίνες Ένα υπνοδωμάτιο δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο αν δεν δώστε την απαραίτητη σημασία στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τις κουρτίνες. Διαλέξτε υφάσματα και χρώματα που έχουν επίδραση στον χώρο και θα τον δείτε αυτόματα να αναβαθμίζεται.

στιλάτο υπνοδωμάτιο

Ένα έργο τέχνης που θα γίνει σημείο εστίασης Δεν χρειάζονται πολλά. Ένα και μοναδικό έργο τέχνης που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δώσετε στυλ στο υπνοδωμάτιό σας. Διαλέξτε κάποιον πίνακα που θα κάνει χρωματική αντίθεση με τους τοίχους που βρίσκονται από πίσω και θα διαπιστώσετε πόση επίδραση θα ασκήσει στο υπνοδωμάτιο.

στιλάτο υπνοδωμάτιο

Ευφάνταστα κεφαλάρια Αν βαριέστε εύκολα τη διακόσμηση των χώρων σας, τότε ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώνετε το υπνοδωμάτιο είναι να «παίξετε» με το κεφαλάρι του κρεβατιού. Πειραματιστείτε, βάλτε μικρά ράφια, επενδύστε το με ταπετσαρία ή στολίστε το με μικρά φωτάκια. Θα ανανεώσει και εσάς και το υπνοδωμάτιό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα