HOME SWEET HOME

 9 Πράγματα που πρέπει να πετάξετε από το υπνοδωμάτιο τώρα


16 Αυγούστου 2018

5i5a1003-590x885.jpg

Νιώθετε ότι το υπνοδωμάτιό σας χρειάζεται μια ανανέωση αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για τα βασικά.

Μπορεί να σας είναι δύσκολο κάποιες φορές να ξεφορτωθείτε κάποια πράγματα από τη ζωή σας αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να το κάνετε. Μόνο έτσι θα νιώσετε πως ανανεώνεται ο χώρος σας, πως ανασαίνετε καλύτερα και πως τελικά κοιμάστε και καλύτερα.

1. Το γραφείο σας Το να έχετε τον χώρο εργασίας σας μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι απλά μια πολύ κακή ιδέα. Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Και σίγουρα το να σκέφτεστε τους λογαριασμούς σας και τις δουλειές σας σε αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου.

Βγάλτε το γραφείο σας από το υπνοδωμάτιο.

2. Μαξιλάρια που έχουν κάτσει Ο πιο σωστός τρόπος για να δείτε αν το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή είναι να το διπλώσετε στη μέση και να δείτε αν θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Αν δεν επιστρέψει τότε θέλει επειγόντως πέταμα.

Πετάξτε τα μαξιλάρια που έχουν κάτσει.

3. Βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει Μην μαζεύετε στο υπνοδωμάτιό σας βιβλία που έχετε διαβάσει. Βάλτε τα σε μια βιβλιοθήκη αν δεν θέλετε να τα πετάξετε ή χαρίστε τα σε φίλους σας αν δεν έχετε βιβλιοθήκη.

Ξεφορτωθείτε τα βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.