HOME SWEET HOME

BlackBuy Day: Το Black Friday των επίπλων έχει όλα όσα θέλουμε για το σπίτι μας!


Χριστίνα Γουδρούπη

19 Νοεμβρίου 2018

freestocks-org-187367-unsplash.jpg

H αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του shopping έχει αρχίσει. Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, τα καταστήματα θα προσφέρουν τεράστιες προσφορές και καλό είναι να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε καταλλήλως, ώστε να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Πώς ξεκίνησε όμως η τρέλα με το Black Friday;

Όλα ξεκίνησαν στις ΗΠΑ το 1952. Οι καταστηματάρχες καθιέρωσαν την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών ως αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Στην Ελλάδα η "Μαύρη Παρασκευή" έφτασε πριν δύο χρόνια και μόνο μαύρη δεν έχει υπάρξει για την αγορά και για εμάς τους καταναλωτές. Στον εορτασμό συμμετέχουν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, μαγαζιά με ρούχα, και πολλά άλλα brands. Ό,τι πρέπει δηλαδή για εμάς τις γνήσιες shopaholics!

Ψάχνοντας ανάμεσα στα καταστήματα και στα brands που συμμετέχουν, ανακαλύψαμε με χαρά μια ενέργεια της εταιρείας Porcelana, η οποία ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Η Porcelana όχι απλώς συμμετέχει στον εορτασμό, αλλά μετατρέπει την Βlack Friday σε ολόκληρη εβδομάδα, που θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου. Η ενέργεια ονομάζεται BlackBuy Day και το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε να αγοράζουμε, μάλλον δε θα σταματήσουμε. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, η Porcelana θα προσφέρει εκθεσιακά έπιπλα σπιτιού σε τιμές κάτω του κόστους, χαρίζοντας τον ΦΠΑ.

Ο ενθουσιασμός πολλαπλασιάστηκε όταν είδαμε και τι είδους έπιπλα είναι αυτά. Για παράδειγμα ξεχωρίσαμε αυτήν την υπέροχη πολυθρόνα PRINCE από τον ιταλικό οίκο Moda σε λευκό βελούδο ύφασμα, με τη Marilyn ζωγραφισμένη στο χέρι σε ακρυλικό. Είναι ένα μοναδικό κομμάτι, το οποίο μπορεί να απογειώσει έναν χώρο με τον retro χαρακτήρα της.

Στο ίδιο retro πνεύμα είναι και αυτές οι καρέκλες, τις οποίες θα βάλουμε στην τραπεζαρία μας για να την κάνουμε να ξεχωρίσει. Φυσικά δε θα τις βάλουμε όλες ίδιες, αλλά θα διαλέξουμε διαορετικά σχέδια και χρώματα.

Οι λάτρεις του πιο σύγχρονου design θα εκτιμήσουν σίγουρα αυτήν την ιδιαίτερα άνετη μαύρη πολυθρόνα της Kenzo με το κυκλικό κάθισμα, η οποία εκτός από ιδιαίτερα μοντέρνα, είναι και πολύ ευέλικτη.

Από τα πιο μοντέρνα κομμάτια, ξεχωρίσαμε επίσης αυτό το neon πουφ σκαμπό από μετάξι με δερμάτινο χερούλι, το οποίο προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο.

Τέλος, λατρέψαμε αυτό το φωτιστικό που θυμίζει Origami, τη γιαπωνέζικη τέχνη με το δίπλωμα χαρτιού. Αυτό το συλλεκτικό κομμάτι συστήνεται ιδιαίτερα για χώρους που έχουν μια απλή, ήρεμη και minimal αισθητική, για αυτό το έξτρα ζεν που όλοι χρειαζόμαστε.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που θα έχουμε στο BlackBuy Day της Porcelana, κι έχουμε ενθουσιαστεί με όλες. Ευτυχώς μάθαμε ότι η εταιρεία σχεδίασε ένα ειδικό microsite, στο οποίο θα βλέπουμε όλες τις προσφορές για να είμαστε πάντα έτοιμες να βρούμε τα καλύτερα κομμάτια για τη διακόσμηση του σπιτιού μας, στις καλύτερες τιμές.

Δείτε τη gallery με τα προϊόντα που θα βρούμε σε τιμές κόστους στο BlackBuy Day της Porcelana