HOME SWEET HOME

Αυτές είναι οι διακοσμητικές τάσεις των φετινών Χριστουγέννων


19 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_holidaytrend0-1024x585.jpg

Μπορεί να είναι ακόμα λίγο νωρίς, αλλά έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι διακοσμητικές τάσεις των Χριστουγέννων. Δεν μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να μπούμε στον πειρασμό για να διαπιστώσουμε ποιες τάσεις θα πρωταγωνιστήσουν στις φετινές γιορτές.

Τα κλασσικά διακοσμητικά στοιχεία των γιορτών παραμένουν στο επίκεντρο, αλλά εμπλουτίζονται με μερικές πολύ ιδιαίτερες πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Μάθετε πρώτοι ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις των φετινών Χριστουγέννων και βάλτε τις στο γιορτινό σας σπίτι!

Προετοιμάστε το Σπίτι σας για τις Γιορτές Κάνοντας ΑΥΤΑ

Boho Υπάρχει ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το… γιορτινό boho! Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, το boho το είδαμε αρκετά τα περασμένα χρόνια. Ωστόσο τώρα κάνει την εμφάνισή του και στις γιορτινές τάσεις. Αυτό σημαίνει ουδέτερα κομμάτια, μακραμέ κρεμαστά και γήινες υφές που συνδυάζονται πολύ όμορφα με γιορτινά φωτάκια. Φυσικά μπορείτε να το διατηρήσετε και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Χρώματα neon Τα Χριστούγεννα είναι ούτως ή άλλως φωτεινά, αλλά φέτος κάνουν την εμφάνισή τους τα χρώματα neon. Για να τα ενσωματώσετε στη διακόσμησή σας διατηρήστε τα κλασσικά γιορτινά χρώματα, αλλά «σπάστε» τα με πινελιές neon. Είναι ένας πολύ πρωτότυπος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή διακόσμηση και είναι σίγουρο πως αν έχετε παιδιά θα το λατρέψουν

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε τη gallery: 12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!