Οι μοναδικές 3 τάσεις στη διακόσμηση που αξίζει να επενδύσουμε φέτος

Pexels/rfstudio

Μην ψάχνεις άλλο. Αυτές είναι οι επενδύσεις που αξίζει να κάνεις φέτος στο σπίτι σου.

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Και αν δεν το βλέπαμε έτσι παλιότερα, η καραντίνα μας ανάγκασε να μείνουμε σπίτι και να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο μαζί του. Με τη βελτίωση της εικόνα του αλλά, κυρίως, με το πόσο πιο cozy μπορούμε να το κάνουμε, εφόσον περνάμε τόσες ώρες σε αυτό.

Οι ειδικοί μας προτείνουν τις 3 τάσεις στις οποίες πρέπει να επενδύσουμε το 2022, αν θέλουμε να επιστρέφουμε σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά και καλή ενέργεια.

Newstalgia

Ο όρος νέα νοσταλγία είναι αυτό ακριβώς που μαντεύεις. Ο συνδυασμός του μοντέρνου στοιχείου με το πιο παραδοσιακό. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες. Μπορεί να έχεις μια πολυθρόνα του παππού σου ή να βάλεις παραδοσιακές πινελιές στην κουζίνα που σου θυμίζουν τη μαμά σου.

Μπάνιο- spa

Αν δεν έχεις το budget για ριζικές αλλαγές, ξεκίνα από τα απλά. Πετσέτε πολύ καλής ποιότητας, αρωματοθεραπεία με υπέροχα αρωματικά στικ και αιθέρια έλαια. Μετά περνάς στο concept μπανιέρα για αφρόλουτρα ή ντουζιέρες που θυμίζουν boutique hotels. Αξίζει να κάνει την επένδυση σε αυτό το δωμάτιο.

Γινόμαστε οικολόγοι

Η τάση που ωφελεί το περιβάλλον μας και συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων. Προτιμάμε smart συσκευές, συστήματα που ανακυκλώνουν το νερό αλλά και πιο απλά πράγματα, όπως vegan καλλυντικά, καλαμάκια και σκεύη που θα χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Και φυσικά, τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και κάνουν καλό στην ψυχική μας υγεία.