HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Αυτό είναι το φυτό για κάθε πολυάσχολη γυναίκα


Αναστασία Τσαγκάρη

5 Μαρτίου 2017

47b3c6c76d826fc2a0ef6de6f5238d06.jpg

Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φως και δεν της αρέσει η απευθείας έκθεση στον ήλιο. Μπορεί να διακοσμήσει κάθε δωμάτιο του σπιτιού από το σαλόνι μέχρι την κρεβατοκάμαρα, αφού θεωρείται από τα φυτά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα. Κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη και είναι κατάλληλη για κάθε γωνία του σπιτιού. Οι γεωπόνοι έχουν την τάση να παίζουν μαζί της επεμβαίνοντας σχηματικά αλλά και χρωματικά. Αν το πράσινο χρώμα της σου φαίνεται μονότονο η ειδική επικάλυψη στις κορυφές της την κάνει πολύχρωμη. Με λίγη τύχη μπορεί και να απολαύσεις τα λευκά της άνθη. Ανθίζει μέσα στον χειμώνα.

Η τιμή της μπορεί να γίνει λίγο τσουχτερή, ανάλογα με το μέγεθος. Ξεκινάει από 7 ευρώ για ένα μικρό φυτό και ανεβαίνει. Αν την αγοράσεις από ανθοπωλείο θα επιβαρυνθείς το αυξημένο κόστος του βάζου ή της γυάλας. Τα φυτώρια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για φυτοαγορές. Δώσε της το προσωπικό σου στιλιστικό στίγμα επιλέγοντας ένα κασπώ που θα ταιριάζει στο χώρο σου.

Από την Αναστασία Τσαγκάρη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το www.allaboutorchids.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/allaboutorchid.

TAGS