HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Gardenfluencers: 6 Instagram λογαριασμοί που θα σας κάνουν experts στην κηπουρική


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

Gardenfluencers: 6 Instagram λογαριασμοί που θα σας κάνουν experts στην κηπουρική
Εάν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να μυηθείς στο μαγικό σύμπαν της κηπουρικής, οι παρακάτω gardenfluencers θα σε βοηθήσουν να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε αληθινό expert των φυτών

Με τα χέρια σου ανακαλύπτεις το χώμα, τις ιδιότητες του εδάφους, το κλίμα, τα παράσιτα και τις εποχές, όπως και την ανάλογη φροντίδα που απαιτούν. Η κηπουρική κρύβει έναν εντυπωσιακό κόσμο και ξεδιπλώνει ένα ολόκληρο μυστήριο γύρω από το πόσο ακριβώς νερό χρειάζονται τα φυτά σου.

Εάν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να μυηθείς στο μαγικό σύμπαν της κηπουρικής, οι παρακάτω gardenfluencers θα σε βοηθήσουν να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε αληθινό expert των φυτών!

Marcus Bridgewater (@gardenmarcus)

Ο Garden Marcus θα δώσει λάμψη στο feed σου αφού ο λογαριασμός του ξεχειλίζει από θετικότητα. Χρησιμοποιεί την κηπουρική ως έναν τρόπο για να παραδίδει μαθήματα ζωής, όπως μέσα από το post που εξηγούσε πόσο σημαντικό είναι για τα φυτά να καλλιεργούνται το ένα δίπλα στο άλλο.

«Χρειάζεται να βοηθάμε ώστε οι ρίζες τους να μεγαλώνουν σωστά και να σεβόμαστε τη συντροφιά που κάνουν μεταξύ τους».

Humans Who Grow Food (@humanswhogrowfood)

Κηπουροί από όλο τον κόσμο παραθέτουν στο κοινό και από μία διαφορετική ιστορία κηπουρικής, δίνοντας την απαραίτητη έμπνευση στους followers τους. Είναι ίσως ένας από τους πιο must λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσεις εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για όλα αυτά που μπορείς να καλλιεργείς κι έπειτα να καταναλώνεις!

Jasmine Jefferson (@blackgirlswithgardens)

Ο λογαριασμός αυτός προσφέρει πολύτιμα tips για τα φυτά ενώ εμπνέει, όχι μόνο τις μαύρες γυναίκες, αλλά εκείνες κάθε χρώματος αφού έχει δημιουργηθεί τόσο δελεαστικά που καθημερινά προσελκύει κόσμο που θέλει να εξερευνήσει περισσότερο τα μυστικά της κηπουρικής.

Μία επίσκεψη στο feed τους, θα σας πείσει πως πρέπει να το ακολουθήσετε!

Nick Cutsumpas (@farmernick)

Αυτοαποκαλείται "plantrepreneur" και μάλλον, φαίνεται πως ξέρει καλά πώς να φυτεύει και να καλλιεργεί σωστά τα πάντα στον κήπο του. Έχει μετατρέψει το χόμπι του σε ολόκληρη επιχείρηση και παράλληλα, έχει ανακαλύψει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Ο λογαριασμός του θα σας φανεί πολύ χρήσιμος εάν τώρα έχετε αρχίσει να πειραματίζεστε με τα φυτά!

Allison Vallin Kostovick (@finchandfolly)

Ο λογαριασμός αυτός δεν έχει να κάνει απλά με την κηπουρική αλλά μιλάει για τα οφέλη ενός αυτοβιώσιμου οικοσυστήματος. Αναρτήσεις γύρω από βότανα, συνταγές και άλλα μυστικά ενός εντυπωσιακού βιολογικού κήπου ξετυλίγονται στην οθόνη σας και εμπνέουν!

Lee Sullivan (@urbanveggiepatch)

Η Sullivan έφτιαξε τον πρώτο της κήπο στην πόλη όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί. Η γέννησή του για την ακρίβεια, τη βοήθησε να ανακαλύψει από την αρχή τον εαυτό της και από τότε εμπνέει τους followers της στο Instagram, με τα χρήσιμα tips της και τις εικόνες από όλα όσα καλλιεργεί με τα χέρια της!

Μια απλή ματιά στους παραπάνω λογαριασμούς, θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση εάν έχετε πάρει τα πρώτα εργαλεία για να μεταμορφώσετε την εικόνα της αυλής σας! Και που ξέρετε, σε λίγο καιρό μπορεί να έχετε γίνει ο επόμενος gardenfluencer!

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίζοντας το αόρατο φως που εκπέμπουν τα φυτά