HOME SWEET HOME HOME TIPS

Πώς θα κάνουμε το σιδέρωμα εύκολο και διασκεδαστικό


12 Νοεμβρίου 2018

is_7155_jeans_turbo_mode_0697.jpg

Ατελείωτες ώρες δουλειάς, άπειρες υποχρεώσεις, τρέξιμο και άγχος. Και όταν επιτέλους φτάνουμε σπίτι και ανυπομονούμε να ξαπλώσουμε στον αναπαυτικό μας καναπέ, αντικρίζουμε τον απόλυτο εφιάλτη: μια τεράστια στοίβα με ασιδέρωτα ρούχα. Και ναι, είναι τότε η στιγμή που μας έρχεται να βάλουμε τα κλάματα γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως αυτό το... βουνό που μαζεύτηκε πάλι, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε!

Αλλά γιατί να το αγνοήσουμε; Η τεχνολογία εξελλίσεται προς όφελός μας και είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Και πώς μπορεί να γίνει το σιδέρωμα πιο εύκολο; Μα φυσικά με τον ατμό. Όσο περισσότερος ατμός τόσο πιο εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα.

Και εδώ ακριβώς είναι που μπαίνει στις ζωές μας το σύστημα Σιδερώματος IS7155 το καλύτερο σε επιδόσεις σύστημα σιδερώματος της Braun με το σύστημα Continuous refil που μας παρέχει δυνατότητα για συνεχόμενο γέμισμα δοχείου νερού και απεριόριστη αυτονομία με μεγάλο δοχείο 2Lt. Και όλοι όσοι σιδερώνουμε ξέρουμε καλά τι ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου μπορεί να μας δώσει αυτή η λειτουργία.

Ταυχρόνα η Τεχνολογία iCare μας γλιτώνει από έναν άλλο μεγάλο πονοκέφαλο! Μας επιτρέπει χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας να αντιμετωπίσουμε όλα τα υφάσματα αποτελεσματικά αλλά και φυσικά χωρίς φόβο να τα κάψουμε. Έτσι έχουμε ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου κατά το σιδέρωμα αφού δεν χρειαζόμαστε πολλές ρυθμίσεις. Η τεχνολογία αυτή απευθύνεται σε όλους εμάς που είμαστε πολυάσχολοι, αλλά από την άλλη μεριά θέλουμε να φοράμε φρεσκοσιδερωμένα ρούχα. 'Ετσι λοιπόν μετά από 10’ μη χρήσης θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία Auto off και ακόμα και εάν ξεχάσαμε το σίδερο επάνω στο ρούχο δεν θα το κάψει.

Όταν τελειώσουμε το σιδέρωμα, με το Easy Lock system κλειδώνουμε το σίδερο επάνω στο boiler για ασφαλή μεταφορά και το αποθηκεύουμε εύκολα. Πλέον με το σύστημα Σιδερώματος IS7155 το σιδέρωμα γίνεται γρήγορο, ευχάριστο και διασκεδαστικό.

TAGS