HOME SWEET HOME HOME TIPS

6 απίθανα πράγματα που μπορείτε να φτάξετε με μερικές σανίδες κρεβατιού


11 Μαΐου 2019

thehomeissue_krevati-1024x585.png

Οι σανίδες που μπαίνουν κάτω από το κρεβάτι σας είναι ένα πολύ απλό και οικονομικό υλικό ιδανικό για κατασκευές και diy μέσα στο σπίτι. Ή μήπως δεν το είχατε σκεφτεί;

Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε, λοιπόν, με τις σανίδες από το παλιό σας κρεβάτι ή και με καινούργιες σανίδες που θα βρείτε σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού.

Μια αποθηκευτική κατασκευή για τον τοίχο Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε 5-10 σανίδες (αναλόγως με το πόσο μεγάλη θέλετε να κάνετε την κατασκευή σας) και να τις κόψετε στο μήκος που θέλετε. Τοποθετήστε τις στον τοίχο και έπειτα εφαρμόστε μερικά γατζάκια από τα οποία θα μπορείτε να κρεμάτε ό,τι θέλετε. Για να εμπνευστείτε δείτε και την φωτογραφία που ακολουθεί.

Οργάνωση βεράντας Για να οργανώσετε τα γλαστράκια σας και να εξοικονομήσετε χώρο στην βεράντα σας μπορείτε να τοποθετήσετε σανίδες σε έναν κομμάτι του τοίχου της βεράντας σας και να κρεμάσετε με γατζάκια τα γλαστράκια σας σε αυτές. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της φωτογραφίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: