HOME SWEET HOME HOME TIPS

Ανανεώστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας χωρίς να τα βάψετε


5 Νοεμβρίου 2019

Ανανεώστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας χωρίς να τα βάψετε

Εάν τα ντουλάπια της κουζίνας σας έχουν υποστεί φθορές και χρειάζονται ανανέωση, σας έχουμε  μια πρωτότυπη ιδέα που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την όψη ολόκληρης της κουζίνας σας εύκολα και οικονομικά. Δεν θα χρειαστεί καθόλου να βάψετε όλα τα ντουλάπια της κουζίνας για να την μεταμορφώσετε, αφού η λύση βρίσκεται στη διακόσμηση με αυτοκόλλητα.

Τα αυτοκόλλητα είναι η ιδανική λύση για τα ντουλάπια της κουζίνας, αφού με ελάχιστο κόστος και κόπο μπορείτε να έχετε ένα μοναδικό, πρωτότυπο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα θετικό, που σας προσφέρουν, επίσης, είναι το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τα ξεκολλήσετε, χωρίς να αφήσουν σημάδια, και να τα αντικαταστήσετε με άλλα νέα και διαφορετικά σχέδια για να αλλάξετε και πάλι την διακόσμηση και την όψη των ντουλαπιών της κουζίνας σας.

Ξύλινα ντουλάπια

Αν η κουζίνα σας έχει ξύλινα ντουλάπια, τα οποία θέλετε να κρατήσετε ως διακόσμηση στην κουζίνα σας, χρησιμοποιήστε απλό μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε έντονο χρώμα για μεγαλύτερη αντίθεση και αλλαγή. Το αυτοκόλλητο μπορεί να είναι το ίδιο που θα αγοράζατε σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας για να ντύσετε το εσωτερικό των ντουλαπιών σας. Κόψτε το σε τρίγωνα σε διάφορα μεγέθη και κολλήστε τα στις γωνίες που δημιουργούν τα ντουλάπια της κουζίνας στην εξωτερική τους όψη. Εστιάστε, ειδικότερα, στο να καλύψετε και τα σημεία εκείνα των ντουλαπιών που έχουν κάποια φθορά, γδάρσιμο ή σημάδι.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Όλα τα chic σπίτια έχουν αυτό το στοιχείο στη διακόσμησή τους