HOME SWEET HOME HOME TIPS

3+1 tips για να ανανεώσετε το καθιστικό σας


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2020

3+1 tips για να ανανεώσετε το καθιστικό σας

Μπορεί να ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο κρίσης, αλλά δεν υπάρχει λόγος να στερήσουμε την ανακαίνιση από το σπίτι μας. Ειδικά όταν υπάρχουν οικονομικοί τρόποι.

Τα πάντα μπορούν να γίνουν με ελάχιστο έως μηδενικό κόστος, αν υπάρχει φαντασία και δημιουργικότητα.

1. Αφαιρέστε βάρος από τη βιβλιοθήκη

Με το φθινόπωρο να μας έχει χτυπήσει την πόρτα για ανανέωση, σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε το timing και την ευκαιρία για να αφαιρέσετε «βάρος» από τη βιβλιοθήκη σας και να ανανεώσετε τα αντικείμενα που αξίζουν μια θέση σε αυτήν. Μάλιστα, η νέα μόδα στη διακόσμηση τις μετατρέπει σε στιλάτα έπιπλα που διακοσμούνται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

2. Καθρέφτης με στυλ

Οι καθρέφτες ενισχύουν το στυλ σε κάθε χώρο. Ειδικά αν επιλέξετε έναν καθρέφτη με ιδιαίτερο σχέδιο ή κορνίζα θα έχετε το τέλειο έργο τέχνης. Επίσης αν τοποθετηθούν σωστά (σε σχέση με την μπαλκονόπορτα) έχουν την δυνατότητα να αντανακλούν το φως μεγαλώνοντας τον χώρο σας.

3. Ριχτάρια

Η ιδανική λύση στην περίπτωση που οι καναπέδες σας έχουν παλιώσει, αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να τους αντικαταστήσετε. Επιλέξτε ένα όμορφο ριχτάρι με μοντέρνο σχέδιο και ανανεώστε στο λεπτό τον παλιό σας καναπέ.

4. Ταπετσαρία

Εάν το σαλόνι σας είναι μικρό αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βάλετε περιμετρικά ταπετσαρία για ένα πιο ρετρό αποτέλεσμα. Προσέξτε απλά το μοτίβο να έχει ως βάση το λευκό, διαλέξτε ένα ανοιχτό χρώμα για να μην κλείσει ο χώρος και προσέξτε τα χρώματα που θα βάλετε στον υπόλοιπο χώρο. Προτιμήστε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και όχι πάνω από 2-3 χρώματα στα έπιπλα. Θέλετε να υπάρχει ομοιομορφία στα έπιπλα γιατί το φόντο είναι από μόνο του έντονο.

https://instagram.com/p/B_VOWBpnTeg/https://instagram.com/p/CFi3vFfFefU/https://instagram.com/p/CFWtUP3BbI9/