HOME SWEET HOME HOME TIPS

2+1 tips για την καλύτερη φθινοπωρινή διακόσμηση


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2020

2+1 tips για την καλύτερη φθινοπωρινή διακόσμηση

Αν και οι θερμοκρασίες δεν θα πέσουν μέχρι τα μέσα Οκτώβρη, μπορούμε να μπούμε σε φθινοπωρινό mood με κάποιες μικρές παρεμβάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού.

https://instagram.com/p/CFz2wD1nJkI/

#1

Το φθινόπωρο έχει ως χαρακτηριστικό τα ξεραμένα κιτρινοπορτοκαλί φύλλα. Διακοσμήστε ένα ταμπλό ή ένα κλαδί με φύλλα από πλατάνια, κισσούς και άλλα πανέμορφα ορεινά η παραποτάμια δέντρα. Μπορείτε ακόμα να κόψετε ένα οποιοδήποτε κλαδί που σας αρέσουν τα φύλλα του (έτσι και αλλιώς είναι η περίοδος κλαδέματος για πολλά είδη) και να τα βάψετε με χρυσό σπρέι για μια ξεχωριστή νότα.

https://instagram.com/p/CFz3PtPnttH/

Τοποθετήστε μια ουδέτερη χρωματική βάση στα κάδρα ή τις κορνίζες σας, όπως για παράδειγμα αυτή του λευκού ή του κρεμ ακόμη και με ένα χαρτόνι, και βάλτε στο κέντρο ένα φύλλο.

#2

Τα off-whites, πορτοκαλί, κίτρινα και φυσικά οι νότες του πιο σκούρου ξύλου, έχουν την τιμητική τους, ενώ μπορείτε επιτέλους να αρχίσετε να βγάζετε ξύλα για το τζάκι, σκαμπουδάκια και τα σύνεργα σε πιο εμφανές σημείο και να ασχοληθείτε με τον στολισμό του.

https://instagram.com/p/CFz7yY3jNPd/

Στους καναπέδες μπορούν να βγουν τα πιο ζεστά καλύμματα σε πορτοκαλί, μπεζ και παστέλ αποχρώσεις και τα αντίστοιχα μαξιλάρια.

#3

Για τη διακόσμηση του coffee table προτιμήστε όσα η φύση απλόχερα αυτή την εποχή αποχωρίζεται. Κουκουνάρια, βελανίδια, κάστανα και ρόδια μπορούν να αποτελέσουν τα κύρια στοιχεία της θεματολογίας του δίσκου πάνω στο coffee table του καθιστικού σας.