HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα trends για την κουζίνα σας


3 Αυγούστου 2018

thehomeissue_kitchen-4-1024x585.jpg

Η κουζίνα είναι ένας υπέροχος χώρος για να πειραματιστείτε με τη διακόσμηση. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την κουζίνα σας και εμείς σήμερα θα σας δείξουμε τα 7 πιο φρέσκα και δυναμικά τρεντς που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε.

Ράφια μπροστά από τα παράθυρα Πέρυσι είχαμε δει να κάνουν την εμφάνισή τους τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα μας. Φέτος αυτό το τρεντ πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, και τα ράφια μας τοποθετούνται μπροστά από τα παράθυρα. Επιλέξτε γυάλινα ράφια για αυτό το project και τοποθετήστε πάνω αντικείμενα που θα αιχμαλωτίσουν το φως και θα χαρίσουν ακόμα περισσότερη λάμψη στον χώρο. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο εκμεταλλεύεστε μια περιοχή που συνήθως μένει ανεκμετάλλευτη.

Τα ράφια τοποθετούνται μπροστά από τα παράθυρα για έξτρα στιλ αλλά και εξοικονόμηση χώρου.

Παρόμοιες αποχρώσεις σε όλη την κουζίνα Ένα ακόμα δυναμικό τρεντ που μεταμορφώνει ολόκληρη την κουζίνα και της δίνει σοφιστικέ πινελιά είναι η χρήση παρόμοιων αποχρώσεων σε ντουλάπια και τοίχους. Το γκρι για παράδειγμα είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες αποχρώσεις. H Jane Lockhart, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων μας αποκαλύπτει ποια είναι τα πιο hot χρώματα για την κουζίνα αυτή τη σεζόν: «Το ανθρακί, τα γκρι και τα φυσικά παστέλ όπως το παλ μπλε, το παλ γκρι και τα σπασμένα λευκά είναι τα εναλλακτικά χρώματα που βλέπουμε φέτος να χρησιμοποιούνται αντικαθιστώντας το κλασικό λευκό».

Φέτος είναι πολύ της μόδας να βάφετε τα ντουλάπια σε ίδια ή παρόμοια απόχρωση με τους τοίχους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα