HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διακοσμήστε το καθιστικό σας με φωτογραφίες χωρίς να χρησιμοποιήσετε κορνίζες


12 Αυγούστου 2018

6a00d8358081ff69e2019aff6ef949970c-800wi.jpg

Οι πιο αγαπημένες αναμνήσεις συνοδεύονται και από την αντίστοιχη φωτογραφία. Γι' αυτό οι φίλοι και οι γνωστοί συνηθίζουν να σας κάνουν ως δώρο κορνίζες για να εσωκλείετε εκεί τις όμορφες στιγμές σας. Παρ' όλα αυτά, αν εσείς δεν θέλετε να διακοσμήσετε το καθιστικό σας με επιπλέον κορνίζες και αναζητάτε έναν πιο πρωτότυπο τρόπο για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας, τότε οι ιδέες που ακολουθούν είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε.

Φωτογραφίες πίσω από παραθυρόφυλλα Χρησιμοποιήστε παλιά παράθυρα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κολάζ φωτογραφιών. Κολλήστε τις φωτογραφίες σας πίσω από το τζάμι και στη συνέχεια κρεμάστε οριζόντια ή κάθετα το παραθυρόφυλλο στον τοίχο. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον αριθμό και το σχέδιο που θα σχηματίζουν οι φωτογραφίες, ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε. Σας προτείνουμε να κρεμάσετε κάθετα τα παραθυρόφυλλα και στη μέση του τζαμιού να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες με μια απόσταση 5 εκατοστών ανάμεσά τους. Θέλετε και άλλες ιδέες για να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο;

Εκμεταλλευτείτε και ανακυκλώστε ταυτόχρονα τα παλιά σας παραθυρόφυλλα.

Φωτογραφίες μέσα σε βαζάκια μαρμελάδας Εκμεταλλευτείτε τα άδεια γυάλινα βαζάκια σας για να τα μετατρέψετε σε κορνίζες. Τοποθετήστε μέσα στο βάζο την φωτογραφία που θέλετε με αντίθετη φορά, σαν να την βλέπετε ανάποδα δηλαδή. Κουμπώστε το βαζάκι σας, γυρίστε το αντίστροφα για να ακουμπάει το καπάκι του ως βάση και έτοιμο!

Τα άδεια βαζάκια μπορούν να γεμίσουν με ωραίες στιγμές σας.

Φωτογραφίες κρεμασμένες σε φελοπίνακα Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ και μια πινέζα για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας σε έναν φελοπίνακα. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών που θα κρεμάσετε, ενώ για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να βάλετε μόνο εκτυπωμένες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Κρεμάστε σε έναν πίνακα ανακοινώσεων με πινέζα και ένα κλιπ τη φωτογραφία που επιθυμείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα