HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 ιδέες για να φέρετε πολυτέλεια και φινέτσα στο καθιστικό σας


13 Σεπτεμβρίου 2018

capture.jpg

Μπορεί η κουζίνα και να το μπάνιο να κερδίζουν έδαφος όσον αφορά τις ανακαινίσεις, αλλά το καθιστικό είναι ο πρώτος χώρος που επιλέγουν να ανακαινίσουν οι διακοσμητές στο δικό τους σπίτι όταν θέλουν να δώσουν πολυτέλεια και φινέτσα.

Το καθιστικό είναι φυσικά και ο πρώτος χώρος που βλέπουν οι καλεσμένοι σας και αντανακλά την προσωπική σας αισθητική. Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια μικρή παρέμβαση που θα το ανανεώσει και θα του χαρίσει πολυτέλεια και φινέτσα ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες.

Κρεμάστε μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης Δημιουργήστε ένα σημείο εστίασης στον χώρο κρεμώντας κάποιο έργο τέχνης μεγάλης κλίμακας στους τοίχους του καθιστικού. Η παρέμβαση αυτή θα του χαρίσει κομψότητα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά. Τέτοιου τύπου έργα τέχνης μπορείτε να βρείτε σε υπαίθριες αγορές και να τα αποκτήσετε στο 1/3 της τιμής σε σχέση με τα εμπορικά καταστήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα