HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Κάντε την τραπεζαρία σας το πιο ιδιαίτερο δωμάτιο του σπιτιού


26 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_trapezaria-1024x585.jpg

Στα περισσότερα σπίτια συναντάμε ξύλινες ή μαύρες τραπεζαρίες και σπανίως χρωματιστές ή λευκές τραπεζαρίες. Το λευκό όμως είναι ένα χρώμα που αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να καταφέρει να δείχνει εκπληκτικό σε ένα δωμάτιο. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει το λευκό σε υπνοδωμάτια, κουζίνες και μπάνια, το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει πολύ και σε τραπεζαρίες.

Μίνιμαλ

Το λευκό είναι ένα πολύ μίνιμαλ χρώμα αλλά καταφέρνει να γεμίζει έναν χώρο και να του προσθέτει πολυτέλεια. Ένα λευκό τραπέζι με λευκές καρέκλες μπορεί να διακοσμηθεί πολύ εύκολα με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε total white look για την τραπεζαρία σας ή να διακοσμήσετε με ένα neon βάζο ή κερί.

Συνδυασμός λευκού με ξύλο

Αν σας αρέσει το ξύλο σαν υλικό τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό ξύλινο τραπέζι και να το ενισχύσετε με λευκές καρέκλες με ξύλινα πόδια. Αυτό το στιλ διακόσμησης ταιριάζει σε ρούστικ χώρους. Αν επιλέξετε άσπρες καρέκλες με μεταλλικά πόδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στιλ και στην industrial διακόσμηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: 10 ιδέες για να βάλετε χρώμα στην τραπεζαρία σας

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!