HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα 5 χρώματα που προτείνουν οι διακοσμητές για την άνοιξη


6 Απριλίου 2019

thehomeissue_xrwmata-1-1024x585.jpg

Η Άνοιξη είναι η εποχή που έχουμε όλοι μας συνδέσει με χρώμα! Ύστερα από μήνες μουντάδας και των 50 αποχρώσεων του γκρι, ήρθε η ώρα να ανθίσουμε και να βάλουμε χρώμα στο σπίτι μας.

Για να σας πούμε ποια είναι τα χρώματα της φετινής άνοιξης συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς και έτσι σας έχουμε τη λίστα με τα πιο “δυνατά” χρώματα της άνοιξης που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας.

Τα χρώματα των κοσμημάτων Φέτος όλοι θα έχουν εμμονή με τα χρώματα του σμαραγδιού, του ρουμπινιού και των άλλων πετραδιών που βρίσκουμε στη φύση. Το βαθύ σκούρο πράσινο είναι από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν. Βάλτε το σε έναν τοίχο σας και δείτε όλο το δωμάτιο να μεταμρφώνεται.

Το μουσταρδί Μπορεί αυτό το χρώμα να μην είναι για όλους αλλά όσοι αγαπάτε το κίτρινο τότε θα λατρέψετε και αυτή την απόχρωση. Αν δεν θέλετε να το βάλετε σε κάποιον τοίχο σας μπορείτε απλά να το βάλετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Πάρτε ένα ριχτάρι σε μουσταρδί χρώμα ή μερικά διακοσμητικά μαξιλαράκια. Αυτό το χρώμα ταιριάζει πολύ με όλες τις αποχρώσεις του γκρι αλλά και με το μπλε.

Ζεστά γήινα χρώματα Η μόδα στη διακόσμηση ακολουθεί τη μόδα στα ρούχα. Φέτος την άνοιξη το μπεζ είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα στα ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για το σπίτι. Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις και κυρίως αυτές του μπεζ είναι μεγάλη τάση φέτος. Και μπορεί το γκρι να είναι ακόμα “in” αλλά το κρεμώδες μπεζ είναι ακόμα πιο μεγάλη τάση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό