HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 πανεύκολοι τρόποι να αποκτήσετε την κουζίνα των «Friends» στο δικό σας σπίτι


12 Μαΐου 2019

thehomeissue_kouzina-1-1024x585.jpg

Όσες φορές και να τα δούμε σε επανάληψη δεν τα βαριόμαστε ποτέ. Τα «Φιλαράκια» είναι μια απο τις αγαπημένες σειρές όλου του κόσμου και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται συνεχώς.

Η Μόνικα και η Ρέιτσελ, λοιπόν, έμεναν σε έναν χρωματιστό χώρο με μια πολύ όμορφη κουζίνα όπου όλη η παρέα συναντιώταν συνεχώς.

Η ιδιαίτερη πολύχρωμη κουζίνα αποτελεί έμπνευση για πολλούς και το κοριτσίστικο με επίσης πολλά χρώματα σαλόνι είναι τέλειο για όσους αγαπούν το χρώμα.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε έναν χώρο σαν αυτόν της Ρέιτσελ και της Μόνικα.

Επιλέξτε το γαλάζιο για τα ντουλάπια της κουζίνας σας Το μπλε και πιο συγκεκριμένα το baby blue είναι πολύ δημοφιλές στις μέρες μας. Όποια απόχρωση του μπλε κι αν διαλέξετε το μόνο σίγουρο είναι πως αποκλείεται να βρεθείτε εκτός μόδας. Αποκτήστε μια χαρούμενη κουζίνα χρησιμοποιώντας ένα έντονο μπλε ή αναζητήστε ένα στιλάτο γαλλικού τύπου αποτέλεσμα επιλέγοντας ένα navy blue.

Κάντε μια μίξη σε ό,τι αφορά τις καρέκλες σας Είτε έχετε τετράγωνο είτε στρογγυλό τραπέζι στην κουζίνα σας μπορείτε να το συμπληρώσετε μ μερικές καρέκλες σε διαφορετικά χρώματα. Απλά διαλέξτε καρέκλες ίδιου ύψους και διαφορετικού χρώματος ταιριάζοντάς τις με το τραπέζι, τα ντουλάπια της κουζίνας, τα ράφια ή και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες της κουζίνας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Προετοιμάζοντας τη βεράντα μας για να υποδειχτεί την άνοιξη με τρία απλά βήματα