HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

4 κορυφαίες συμβουλές για μια οικολογική ανανέωση της διακόσμησης του σπιτιού σας


29 Ιουνίου 2019

thehomeissue_ecodecortips01-1024x585.jpg

Αν αυτή την περίοδο σκέφτεστε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας τότε κάντε το με τους πιο οικολογικούς τρόπους εξοικονομώντας χρήματα και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί πάντα με απλά πράγματα να γίνει φιλική προς το περιβάλλον. Η μείωση των ρύπων και η άσκοπη κατανάλωση πάσης φύσεως πηγών ενέργειας είναι τα δύο κύρια σημεία στα οποία πρέπει με κάθε τρόπο να δώσετε προσοχή.

Έχοντας αυτά ως αρχή σας προτείνουμε τις 4 κορυφαίες συμβουλές για την ανανέωση της διακόσμησης του σπιτιού σας με τις λιγότερο επιβλαβείς επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Ανακυκλώστε τα υπάρχοντά σας Όταν κάτι από τη διακόσμησή σας δεν σας ικανοποιεί πια δεν είναι ανάγκη να καταλήξει στα σκουπίδια. Μια δεύτερη ματιά μπορεί να δώσει παράταση ζωής σε οτιδήποτε κι αν έχετε μέσα στο σπίτι σας. Αναζητήστε έξυπνους τρόπους να το αλλάξετε και να το προσθέσετε και πάλι πίσω στη διακόσμησή σας ως κάτι νέο.

Με το να υποτιμάτε την αξία των παλιών σας διακοσμητικών δεν κερδίζετε τίποτε. Αντίθετα, μια προσεκτική προσέγγιση των πραγμάτων μονάχα οφέλη μπορείτε να αποκομίσετε. Ακόμη και ένα ταπεινό βάζο από μαρμελάδα μπορεί με δυο απλές κινήσεις να γίνει ένα υπέροχο διακοσμητικό για το καθιστικό, τη βεράντα ή το κομοδίνο του υπνοδωματίου σας. Στην ενότητα DIY – ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ θα βρείτε χιλιάδες ιδέες με πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και οικονομικά με τα παλιά σας αντικείμενα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας